POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL AL SC RAMER GROUP SRL

 

PRINCIPIILE DE CONFIDENTIALITATE  AL SC  RAMER GROUP SRL

SC Ramer Group SRL  se angajeaza sa asigure securitatea datelor dvs. personale. Principiile politicii noastre de protejarea confidentialitatii datelor dvs. personale sunt:

  1. Noi apreciem increderea pe care o aveti in noi dandu-ne datele dumneavoastra personale. Vom utiliza intotdeauna datele dumneavoastra personale intr-un mod care este corect si demn de aceasta incredere.
  2. Va vom oferi informatii clare despre modul in care utilizam datele dumneavoastra personale. Vom fi intotdeauna transparenti cu dumneavoastra in privinta informatiilor pe care le colectam, a ceea ce facem cu ele, cu cine le impartim si pe cine trebuie sa contactati daca aveti vreo ingrijorare.
  3. Vom lua toate masurile rezonabile pentru a proteja informatiile dumneavoastra contra utilizarii gresite si pentru a le pastra in siguranta.
  4. Vom respecta toate legile si regulamentele aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal, si vom coopera cu autoritatile de protectie a datelor cu caracter personal. In absenta unei legislatii specifice privind protectia datelor cu caracter personal, vom actiona in concordanta cu pricipiile general acceptate care guverneaza protectia datelor cu caracter personal.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE RAMER GROUP SRL

Actualizata ultima data in: decembrie 2017

Aceasta Politica De Confidentialitate explica tipurile de date cu caracter personal pe care le colectam si modul in care utilizam, dezvaluim si protejam aceste date.

La ce se aplica aceasta Politica de protectie a datelor cu caracter personal?

Politica de confidentialitate aL SC Ramer Group SRL se aplica datelor cu caracter personal colectate in legatura cu bunurile si serviciile pe care le ofera. Aflati mai multe despre Ramer Group SRL. la www.rambg.eu. Aceasta include datele colectate off-line prin centrele noastre de relatii cu consumatori (birouri, ateliere, depozite), prin campanii directe de marketing, cat si online prin intermediul paginilor web ( „Site-uri detinute de Ramer Group SRL.“), aplicatii si paginile de brand a unor terte parti.
Aceasta Politica de Confidentialitate se aplica de asemenea materialelor cu continut Ramer Group SRL, inclusiv ofertelor si reclamelor pentru  bunuri si servicii Ramer Group SRL,  pe care noi (sau un furnizor de servicii care actioneaza in numele nostru) vi le putem trimite. Acelasi lucru este valabil pentru continutul nostru directionat postat pe site-uri le unor terte parti, platforme si aplicatii ( „Site-uri Terte Parti “) pe baza informatiilor cu privire la utilizarea acestor site-uri (asa cum este descris mai jos). Aceste site-uri terte pot avea propriile politici si termeni si conditii de confidentialitate. Va recomandam sa le cititi inainte de a le utiliza.
Aceasta politica de confidentialitate este incorporata si face parte din Termenii si conditiile de utilizare ale site-urilor Ramer Group SRL.

 

Consimtamantul dumneavoastra

Utilizand Site-ul Ramer Group SRL, sunteti de acord ca societatea Ramer Group SRL sa culeaga, sa utilizeze si sa dezvaluie datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu aceasta Politica de Confidentialitate

 Daca nu sunteti de acord cu colectarea, utilizarea si divulgarea informatiilor dvs. personale in acest fel va rugam sa nu utilizati site-urile Ramer Group SRL,  sau nu furnizati intr-un alt mod  date cu caracter personal societatii.
Utilizand site-ul  Ramer Group SRL, sunteti de acord implicit si explicit ca idatele personale introduse de dvs. constituie acordul dvs. explicit pentru colectarea, prelucrarea, stocarea si livrarea informatiilor personale conform regulilor descrise aici.
Fiecare utilizator al site-ului Ramer Group SRL. are dreptul de a solicita, in orice moment, datele cu caracter personal furnizate de acesta, sa fie sterse. Cererea trebuie sa fie facuta in forma scrisa la urmatoarea adresa e-mail: office@rambg.eu . La momentul depunerii solicitarii din partea dvs. nu  ar trebui sa existe nici o relatie nerezolvata  intre dvs.  si Ramer Group SRL. La momentul  radierii  nici dvs. nici Ramer Group SRL  nu trebuie sa aveti pretentii unul fata de altul.
SC  Ramer Group SRL va colecta, utiliza si / sau dezvalui informatiile personale numai intr-un mod corect si legal. In cele mai multe cazuri, vom cere acordul dvs. explicit, dar in unele cazuri, putem presupune acordul dvs. prin actiunile si / sau conduita dvs. Putem sa va rugam sa va exprimati acordul suplimentar, daca avem nevoie de a utiliza datele dvs. personale in scopuri care nu sunt acoperite de aceasta Politica de confidentialitate. Dvs. nu sunteti obligat sa exprimati un astfel de consimtamant, dar daca nu-l exprimati , atunci participarea dvs. la unele activitati poate fi limitata. Daca exprimati un astfel de consimtamant suplimentar, conditiile  acestui consimtamant vor prevala in caz de conflict cu termenii acestei Politici de protectie a datelor personale.
 Va rugam sa luati in atentie ca,  putem procesa datele personale fara consimtamantul dumneavoastra daca avem un motiv legal  pentru aceasta, cu conditia ca o astfel de cerinta nu aduce atingere propriilor dvs.  drepturi, libertati si interese. Orice astfel de utilizare trebuie sa corespunda Principiilor de confidentialitate  descrise mai sus.

 

Copii

Marea majoritate de site-urile  SC Ramer Group SRL sunt concepute si destonate pentru a fi utilizate de catre adulti. In cazurile in care un site Ramer Grup SRL este destinat utilizarii de catre un public mai tanar, vom solicita acordul de la un parinte sau tutore inainte de a colecta date personale, atunci cand vom considera ca este necesar sa se faca acest lucru, sau in cazul in care acest lucru este cerut de legile in vigoare si reglementarile (varsta la care consimtamantul este necesar variaza de la o tara la alta). Daca sunteti un copil, care a depasit varsta sub care in tara dumneavoastra este necesar acordul parintilor, trebui e sa studiati termenii acestei Politici de protectie a datelor personale cu parintele sau tutorele dvs.pentru a va asigura ca le intelegeti si acceptati.
Daca descoperim ca am colectat informatii despre copil fara consimtamantul unui parinte sau tutore, in cazul in care un astfel de consimtamant este necesar, vom sterge aceste informatii cat mai curand posibil.
Accesul la unele parti ale site-urilorSC  Ramer Group SRL si/sau dreptul de a primi cadouri, mostre sau alte recompense pot fi limitate pentru  utilizatorii de peste o anumita varsta. Putem utiliza datele dvs. personale pentru a verifica varsta si, daca este necesar, sa impunem  restrictii.

 

Ce date putem colecta?

In aceasta Politica de confidentialitate, "date personale" inseamna informatii sau o parte din informatii,care pot ajuta sa fiti identificati. Aceasta include, de obicei, informatii cum ar fi numele, data nasterii, adresa, aliasul, adresa de e-mail si numarul de telefon, dar pot include, de asemenea, si alte informatii cum ar fi adresa IP, obiceiurile de cumparaturi si informatii despre stilul dvs. de viata ca si hobby-urile dvs. si interesele. Putem colecta informatii personale despre dvs. dintr-o varietate de surse, inclusiv:

 

 

 

 

 

 

 

Daca aveti intrebari, comentarii sau sunteti interesati de modul in care gestionam informatiile dvs. personale, consultati  Drepturile dvs . de protectie a datelor cu caracter personal si cui sa va adresati mai jos..

SC Ramer Group SRL nu vinde informatii personale, cu exceptia persoanelor juridice carora  oferim o parte sau toate activitatile sale (de exemplu, in legatura cu vanzarea unui brand) sau in alt mod in legatura cu achizitii, fuziuni, schimbari a managementului , reorganizare sau lichidare a intregii sau a unei parti din activitate.

 

Unde stocam informatiile dvs. personale?

Serverele gazda pentru site-urile Ramer Group SRL sunt situate in Republica Bulgaria. Datele dvs. personale vor fi introduse pe servere si vor fi prelucrate in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile pentru protectia datelor cu caracter personal.

 

Protejarea datelor dvs. personale

Noi intreprindem toate masurile de precautie rezonabile pentru a pastra datele dvs. personale si solicitam tertilor sa faca acelasi lucru. Accesul la informatiile dvs. personale este limitat pentru a impiedica accesul neautorizat , modificarea sau abuzul si este permis doar pentru angajatii nostri.

 

Drepturile dvs . de protectie a datelor cu caracter personal si cui sa va adresati

Daca aveti intrebari, comentarii sau nelamuriri cu privire la modul in care controlam datele dvs. personale, ne puteti contacta la urmatoarea adresa de e-mail: office@rambg.eu

Aveti dreptul sa ne spuneti daca:

  • nu doriti ca in viitor sa fiti cautati de noi
  • doriti o copie dupa datele personale de care dispunem
  • doriti sa corectam, sa actualizam sau sa stergem datele dvs. personale din registrele noastre
  • doriti sa raportati un abuz cu datele personale

entru a ne ajuta cu cererea dvs., va rugam sa furnizati numele dvs. complet si detaliile.

 

Modificari ale Politicii noastre de confidentialitate

In anumite momente, este posibil sa modificam Politica noastra de protectie a datelor cu caracter personal, publicand versiunea curenta a Politicii de protectie a datelor cu caracter personal pe site-urile web al SC Ramer Group SRL. Va recomandam sa vizitati site-urile mai des,  ca sa fiti  informati cu privire la modul in care folosim datele dvs. personale.

 

SC RAMER GROUP SRL