Buna ziua ,

Ramer Group Ltd este pe piata din 1991. De atunci pana acum a trecut prin doua schimbari ale numelui de inregistrare <> ET Schweik Express 7 <> Schweik Express Ltd <> Ramer Group LTD.

Activitatile desfasurate la inceput sunt legate de autovehicule. Curele, bujii, cabluri de pornire,cauciucuri pentru masini mici si camioane. In 2004 am inregistrat filial noastra Furtunuri Group in Romania. Actualmente ambele companii desfasoara activitati identice.

 

Daca doriti sa ne impartasiti orice idei sau comentarii va vom asculta cu atentie. Daca ne intrebati , vom incerca sa raspundem intrebarii dumneavoastra .Stim ca intotdeauna exista ceva nou de invatat. Astazi exista departamente separate cu consultanti independenti care vor fi bucurosi sa va asculte si sa va ajute.

 

Furtunuri si fitinguri comercializam inca din 2001. Treptat am marit sfera de activitate si astazi putem satisface orice cerinta pentru furtunuri, indiferent pentru ce aplicatie va fi folosit si din ce material este facut. Va oferim fitinguri pentru furtunuri hidraulice si industriale. Pe website-ul Dexyflex.ro puteti gasi mai multe valve hidraulice ,cuple rapide, fitinguri,mansoane de protectie,coliere, furtunuri agricole cu fitinguri, manometre de presiune si pneumatice.

 In prima parte a anului 2010 am deschis primul nostru atelier Dexyflex in Veliko Tarnovo. In 2012 am deschis al doilea atelier Dexyflex in Sliven. Scopul nostru general este ca intotdeauna sa oferim solutii pentru fiecare client. Am invatat mult si am realizat pozitii foarte bune pe piata. Astazi Atelierele sunt frecventate de clienti din orase diferite , multi dintre ei fiind clientii nostri obisnuiti.

"Dexyflex" este marca inregistrata proprietate a Ramer Group.

 

Comercializam stergatoarele de intrare StepMat in Bulgaria din 2004 si de la inceputul lui 2006 in Romania. Ştergătoarele StepMat sunt fabricate în Bulgaria, unde este localizat departamentul nostru de producţie şi unde avem un portofoliu extins de clienţi. Excepţia este constituită de modele comandate rar. Nu sunt realizate în cadrul departamentului nostru de producţie din cauza lipsei de materiale necesare şi de aceea sunt realizate în Republica Cehă de către partenerii noştri. Acest parteneriat datează de mult şi s-a dovedit de încredere. Recent am marit gama cu covorase din cauciuc, benzi antiderapante si covoare dielectrice. In ultimii ani pe piata din Bulgaria si Romania s-au vandut covorase la numerosi clienti.

"StepMat" a fost marca inregistrata proprietate a Ramer Group până la sfârșitul anului 2023.

 

 

Scopul nostru este să împărtăşim cu dvs. informaţiile şi cunoştinţele pe care le-am asimilat prin experienţă, am fi bucuroşi dacă am reuşi să vă ajutăm măcar puţin în alegerea dvs.